Kiitos ja nähdään vuonna 2019!

Iso kiitos vielä kaikille vuoden 2018 turnauksesta!

Nettisivuille on päivitetty turnauksesta juttua, käyhän lukemassa juttuarkistosta. Lisäksi kuvagalleriaan on lisätty useita kuvia turnauksesta. Kuvat ovat joukkueiden vapaassa käytössä. Klikkaamalla kuvaa avautuu se uuteen ikkunaan, josta voit tallentaa kuvan painamalla hiiren oikeaa näppäintä ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”.

Myös medialle-osuus on päivitetty, sieltä löytyvät lehtijuttu doc-tiedostona sekä painokelpoiset kuvat mitalijoukkueista.

Nähdään jälleen vuonna 2019!

Tulokset 2018

Iso kiitos jälleen kaikille – pelaajille, katsojille, talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille. Tänä vuonna turnaukseen osallistui 22 joukkuetta, joissa oli mukana mukavasti sekä uusia porukoita että vanhoja konkareita. Facebookissa ja Instagramissa on jo kuvia turnauksesta ja lisää on tulossa vielä huomenna sunnuntaina nettisivuille! Tässä turnauksen tulokset.

Naisten A-sarja:
 1. Nurmon Jymy 1
 2. Kulepa B2
 3. Rätinsenyli
 4. Janet
 5. Kurikan Ryhti
 6. Saranasormet
Naisten B-sarja:
 1. Nimetön
 2. Jymyttäret
 3. Otsottaret
 4. Tuuliset
 5. Uusikylä
 6. Hymy
 7. Toljantaret
 8. Bennut
Miesten A-sarja:
 1. Pannuhuoneen Ponnistus
 2. Kuortaneen Lentopallo (Kulepa)
 3. Uusikylä
 4. Alahärmän Kisa B-pojat
Miesten B-sarja:
 1. Rytkyn Ukot
 2. Kätypa
 3. Suninsalmen Volley
 4. Alajärven Ankkurit B-pojat

Tulokset pistetietoineen:

tulokset_2018

Otteluohjelma on julkaistu

Otteluohjelma on vihdoin julkaistu, myös naisten A-sarja! Tsekkaa omat pelisi sekä suluissa olevat joukkueenne tuomarointivuorot. Huomioi myös iltapäivän kenttämuutokset, etenkin naisten sarjoissa. Koska miesten pelit loppuvat aiemmin, siirretään naisten pelejä jatkumaan osittain miesten kentille.

otteluohjelma_2018 (pdf)

Tuomarointiohjeet: Tarkemmat säännöt näkyvät kunkin sarjan kohdalla otteluohjelmassa. Vuorossa oleva tuomari huolehtii, että peli alkaa aikataulun mukaisesti. Pelaajat lämmittelevät ennen omaa pelivuoroaan kentän ulkopuolella. Jos edellinen peli loppuu aiemmin, pyritään seuraava peli aloittamaan heti edellisen loputtua. Näin saadaan aikataulu pitämään mahdollisimman hyvin ja turnaus loppumaan ajallaan (tai jopa aiemmin). Jokainen pelaa omalla vastuullaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi lentopallokauden avausturnaukseen! Päivitämme vielä loppuviikosta muita ohjeita pukuhuoneista, kanttiinista ynnä muusta.

Turnausinfoa

Ruskaturnaus lähestyy! Turnaus pelataan Alajärvellä JAMIn toimipisteellä sekä koulukeskuksella, osoitteessa Hoiskontie 25, Alajärvi.

Salit ja pukuhuoneet

Otteluohjelmassa kauppiksen kentät tarkoittavat JAMIn toimipistettä (tieltä katsottuna vasen rakennus), kun taas koulukeskus on aivan kauppiksen vieressä (oikealla puolella). Kauppiksella otellaan A-sarjat ja koulukeskuksessa B-sarjat. Kummassakin rakennuksessa on pukuhuoneet sekä naisille että miehille.

Katsomo

Kauppiksella pelejä voi seurata yläkatsomosta, kun taas koulukeskuksessa on kentän päässä penkkirivit katsojia varten.

Parkkipaikat

Parkkipaikkoja on kauppiksen ja koulukeskuksen välissä sekä koulukeskuksen pihassa ja hiekkakentällä. Kaikki parkkipaikat ovat ilmaisia.

Kanttiini ja arvonta

Kanttiini palvelee pelaajia ja katsojia kauppiksella, aivan sisääntulon vieressä. Kanttiinissa on tarjolla pientä suolaista, kahvia ja pullaa. Lisäksi kanttiinissa on myynnissä arpoja, joissa palkintoina on majoituslahjakortti, lahjakortteja hierontaan tai elokuviin sekä useita tavarapalkintoja. Arvonta suoritetaan klo 15.40 kauppiksen 1-kentällä.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksun voi maksaa kanttiiniin, ellei sitä ole maksanut jo etukäteen Uusikylän lentopalloilijoiden tilille.

Osallistumismaksu on 70 euroa joukkueelta. Vielä ehdit maksaa sen  etukäteen tilille FI78 5188 0740 0304 50. Merkitse saajaksi Uusikylän kylätoimikunta/Lentopallojaosto sekä viitteeksi ”Ruskaturnaus 2018” sekä joukkueenne nimi.

Palkintojen jaot

Palkinnot jaetaan tulosten selvittyä joko kentällä, jos se on tyhjä tai sitten sen lähistöllä. Sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein, minkä lisäksi voittajajoukkue saa kiinnityksen kiertopalkintoon. Kiertopalkinnon voi lunastaa itselleen kolmella turnausvoitolla.

Ensiapu

Venähdyksiä varten kentillä on kylmäpussit. Lisäksi järjestäjällä on ensiapulaukku ja urheiluteippiä.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa Keijo Kantonen, p. 0400 369 187 tai Päivi Peltola, p. 044 077 5066. Lähes kaikilla järjestäjillä on päällään vihreät turnauspaidat.

Tervetuloa hauskaan ja rentoon lentopalloturnaukseen!

Naisten A-sarjassa tilaa YHDELLE

Naisten A-sarjassa on tällä hetkellä seitsemän joukkuetta ja mukaan mahtuisi vielä yksi. Ilmoittaudu siis NYT! Tällöin joukkueita saataisiin A-sarjaan kahdeksan, mikä helpottaa myös otteluohjelman tekemistä. Soita Keijo Kantonen, p. 0400 369 187 tai laita sähköpostia kkantone@japo.fi viimeistään lauantain 15.9. aikana.

Naisten B-sarjassa joukkueita on mukana kahdeksan, miesten A-sarjassa neljä ja miesten B-sarjassa neljä. Otteluohjelmat julkaistaan nettisivuilla viimeistään perjantaina 21.9.